Semester och sommar

Vissa ser nattsvart på att semestern går mot sitt slut. Det likställs med att sommaren är över och att det är ca 47 veckor kvar till nästa glädjeämne. Jag tränar på att förhålla mig på ett annat sätt.  Min första arbetsdag är på måndag och jag tänker att semestern är slut och sommaren fortsätter. En tur till Stockholms skärgård en lördag i september. En kall öl på en uteservering i kvällssol och kanske sommarens första dopp efter en lång arbetsdag i Nacka kommun. 

Vi väljer själva om vi abrupt vill förklara sommaren avslutad. Vi kan se oss som offer och tycka att ledigheten gick för fort och vädret varit för dåligt. Eller så försöker vi se helger och lediga eftermiddagar som möjlighet till mer sommar. 

Jag önskar er en fortsatt trevlig sommar ☀️

/Anna

2 tankar på “Semester och sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s