Jag har en plan.

Jag har en plan. Den består i att inte planera så mycket. För mig har det visat sig att de bästa stunderna uppstår i oplanerat tillstånd. Jag bokar gärna in en resa, en stadstur, en cykelrunda, en fotbollsmatch o.s.v. Att försätta sig i sköna situationer är klokt. Men innehållet lämnas oplanerat. Det som sker, får ske. Fantastiska upplevelser kan gå förlorade genom att följa en förutbestämd plan. För mig är det viktigt att kunna stanna en timme extra på en solig lunchveranda, eller göra en avstickare till backen som är nypistad. Jag vill kunna gå till höger istället för vänster. Tillfället får avgöra vad som händer. När man avskaffar detaljplanering och slutar att följa en förutbestämd agenda behöver ingen längre skynda, stressa, påbörja, avsluta.
Stressfritt är bra och med tiden lär man sig att det ordnar sig, på ett eller annat sätt.

Glad sommar!
/Anna
ladda ned

2 tankar på “Jag har en plan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s