Påsk 2017

Joel flyger till Örnsköldsvik för att träffa vänner och släkt. Tilde åker minibuss till Göteborg för att spela Future Cup. Lars och jag inkvarterar oss på Avenyn och är turister som varvar fotbollsmatcher med upptäcktsfärder och god mat. Det kommer att bli mer av de här uppdelningar inom Andréns, tiden när vi gör samma saker börjar gå mot sitt slut. Det är en naturlig utveckling, och det bara är att hänga med. Så länge vi vet att både Joel och Tilde har de bra så klarar Lars och jag oss fint. Vi kan äta pannkaksfrukost, fota spårvagnar, använda gps, köpa räkmackor, promenera, besöka Marstrand, se fotboll, sitta på uteservering o.s.v. (Där har ni vår påskhelg). Tillbaka i Stockholm blev det derby mellan AIK-Hammarby på friends Arena. 32 000 på läktaren, en kortsida fylld med svart-gula färger och den andra med grön-vita. Bra drag.
Tolv bilder avslutar denna text. På återseende!

/Anna


Spårvagnar och körsbärsträd i en något svalt Göteborg.
Fyra vinster och en förlust. Nu har laget spelat ihop sig och är redo för seriepremiär nästa helg. Heja Enskede!
Räkmacka i Marstrand
Marstrand- fint ställe!
Bishops uteservering på Avenyn.
Aveny Blommor
Marstrand.
Marstrand

AIK- Hammarby 1-2

AIK-Hammarby 1-2
AIKHammarby


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s