Att ringa.

På med hörlurarna, scrolla fram en vän i kontaktboken och sedan toucha knappen ”ring”. Det har blivit min nya rutin när jag promenerar hem från jobbet. Jag r i n g e r  en vän. Det blir alltmer ovanligt med telefonsamtal 2017. Kommunikation sker istället via snapchat, whatsapp m.m.  Häromdagen tryckte jag på ett namn som länge legat orört i telefonboken. Han svarar efter några signaler: ”hej, är det du som ringer nu igen”. Därefter uppdaterar vi varandra på barn, barnbarn, arbete och skolor. Många skratt och en känsla av att vi sågs igår.
Den här rutinen tänker jag fortsätta med. Fram till att ingen svarar längre.
listen-to-music-1072582_1280

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s