Sol och dimma

Det finns människor som tar energi och det finns människor som ger energi. Det förekommer i alla sammanhang; arbetsplatser, idrottsföreningar, familjer, kompisgäng m.m. De som ger energi är ofta i majoritet. Det borde innebära att negativ energi knappt märks, men det fungerar inte så. Negativ energi tar plats. Den lägger sig som en dimma i ett rum. Den tränger sig in i märgen på de som finns bredvid. Många positiva krafter är bra på att säga saker som får dimman att skimras. Dessa personer är viktiga. Ge dem en klapp på axeln när du ser ett gott exempel. 

Ibland kan vi välja att dra oss undan om dimman blir för tjock och ihållande. Mitt tips är att göra precis så ibland- gå vidare till en soligare plats. 

.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s