10 bilder

Hej,
den som undrar vad vi har pysslat med de senaste tre veckorna kan ta del av några bilder från min telefon. Text till bilderna skapar berättelsen.
OBS! Bilderna visar mest trevligheter. Det förekommer också en vacker vardag med morgontrötta tonåringar, överfulla tvättkorgar, makaroner och korv m.m. Jag ska försöka fånga den vardagen på bild också. Håll ut.Innan vi flyttade till Stockholm hade Joel och Tilde kommit igång med uttagningar för att representera Ångermanland på Halmstadslägret. När vi i årsskiftet bytte adress blev det Stockholms Stadslag som var aktuellt. Tilde fick chansen att hoppa in i den grupp av spelare som krigar om platserna. Flera gallringar kvarstår och konkurrensen är stor. I helgen var det träningsdag och internmatch.

Fredag, arbetsveckan är slut. Lars och jag cyklar till Södermalm för att ta en öl och köpa ost till stundande soffhäng med Joel och Tilde. Vi har många gånger konstaterat att vi bor bra. Lägenheten är i Henriksdalshamnen, där är det lugnt, avskilt och en känsla av skärgårsliv. Efter 5 minuter på cykel är vi på Söder bland alla dessa mysiga resaturanger och utbud av olika affärer. Passar oss perfekt! 
Det här är min kompis Linda, en goding från Örnsköldsvik som bott många år i Stockholm. Här blev det en opretentiös lunch på hennes kontor mitt i city. Spagetti i smurflåda, sallad och muffins. Svårslaget.
Jag kan outtröttligt vandra runt i Stockholm. Små isflak på vattnet, en stilla gångbana, en vårsol som försöker värma träden och fantastiska byggnader- Söder mälarstrand en förmiddag i februari.Lars och jag flyger till Åre för att överraska Bitte som fyller 50 (!?) år. .Vi var totalt 19 pers som firade 50-åringen. Här pågår tävling, tjejerna mot killarna. Killarna vann (efter fusk?) med knapp marginal.Åre bjöd på en solig lördag, gulash och öl. Kusin Wilma med pojkvän Rasmus på besök- samma helg som vi åkte till Åre. Synd för oss som bara hann träffa dem en liten stund. Kul för Joel och Tilde som fick sällskap och hela lägenheten för sig själva. Via twitter har jag lärt känna några sköna filurer från olika delar av Sverige. Vi har träffats några gånger och den här fredagen sågs vi i vår lägenhet. Hämtpizza och mycket surr. Marie, Berg, Glader, Helene, Torbjörn.Skål på er. Sangria på en tapasrestaurang på Odenplan. En Värmlänning och en Norrlänning. Bra kombo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s