Första arbetsdagen

Jag sitter i vår nya lägenhet med en tallrik fil framför mig, och en dator. Klockan är 06:43 och idag är första dagen på mitt nya jobb. Det kommer att ta 20 minuter att promenera dit, väljer jag cykel tar det halva tiden. Det blir en bra start på dagen för mig. Jag ska inte åka buss! Jag ska inte åka buss!
Det blir intressant att lära känna den här arbetsplatsen, Sickla skola. Jag fick ett mycket bra intryck vid intervjun och det känns kul att köra igång. Nya elever, nya kollegor, nya föräldrar. Att bygga upp relationer är ingen quickfix. Jag är medveten om det arbete som krävs, just nu befinner jag mig på ruta ett. Det här blir spännande, utvecklande, jobbigt, roligt och utmanande.
Mitt jobb på Hampnäs lever i högsta grad kvar inom mig. Jag har tankarna där också. Det har varit en stor del av min vardag under en lång tid. Hur länge ett förgående jobb finns kvar i huvudet vet jag inte. Det återstår att se. Tankemässigt kör jag dubbelt så länge.

Då tar vi oss en bra dag!
/Anna
screenbean-thinking-face-left

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s