WordPress

Jag har lite svårt för att kalla den här sidan för en blogg. Men det kanske är precis vad det är? Personligen förknipppar jag en blogg med mode, recept och kända människor. När jag söker upp definitition av en blogg hittar jag detta: ”En blogg är en webbplats som innehåller periodiskt publicerade inlägg och/eller dagboksanteckningar där inläggen är ordnade så att de senaste inläggen oftast är högst upp”.
Sett till beskrivningen så är alltså annaandren.com en blogg. Hursom, sidan finns av egoistiska skäl. Jag tycker om att göra meningar av ord och mina reflektioner får en plats att landa på. Fritt för andra att ta del av och ett arv för mina barn att förvalta.

Tack till er som surfar in och läser. Det är kul för mig att sidan lever. Jag vet inte vilka ni är men jag har en statistik som visar att aktivitet pågår. Frekvensen av mina inlägg ser lite olika ut och vill ni slippa komma till en sida där inget har hänt så kan ni klicka på knappen ”följ”, då får ni ett mail när nytt inlägg publiceras. Det var dagens tips från annaandren.com.

wordpress-app

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s