Johan Näsström

Några personer får en egen text på den här sidan. Idag är det min bror som presenteras, Johan Näsström

Johan är född i november 1970. Två år äldre än mig. Praktiskt lagd, gillar mer att lösa verkliga problem än att läsa vetenskapliga rapporter. Spelade hockey länge och var med i tv-pucken, samt gjorde någon landskamp. Vann dock aldrig något SM-guld som sin syster. Johan var på 80-talet en poppiskille med hockeyfrilla och snygga tjejer. Är idag gift med Zenita och i familjen finns också två fina barn, Wictor 19 år och Wilma 16 år.
Johan är en okomplicerad och glad människa med skön utstrålning. Johan gillar att röra sig i skogen, fiska och åka skoter. Lika gärna går han på after work, hockey och reser till storstad med kompisgäng. Vi har spenderat mycket tid tillsammans och delar sköna minnen genom åren- husvagnssemestrar, jul och påskfirande, sommardagar, Åreresor, vardagshäng, middagar, telefonsamtal m.m m.m.
Bilder får avsluta denna text. Det är fint att ha en bror att tycka om.

/Anna
Pälsmössa på, en kall vinterdag i Nybyn.Syster och bror, här har Johan sin favortit-tshirt som han fått i present.
img_6873
Morgonfika i gillestugan, med hunden Steja och mamma Ingrid på sängkanten. Pappa Holger fotograferar. Samantha Fox och Seb Machan pryder Johans tonårsrum.Två glada ungar i en fjällstuga i Hemavan.Att cykla till stan med ryggsäck en eftermiddag i juli, det är vi bra på!Bubbelpool med fjällvy. Johan, jag och Bebben med familjer i Åre.Zenita, dressed for success.Wictor och Wilma, fina på insidan och utsidan.Johan Näsström, min bror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s