En flyttbil anländer

En flyttbil kör upp på vår gård. Klockan är 08:30. Det är flyttfirman som kommer för att frakta våra saker från norr till söder. Fyra killar bär i drygt tre timmar, sedan är det tomt. Kvar finns fria ytor som står redo att fyllas av den familj som flyttar in om några dagar. Vi är glada över att skicka stafettpinnen vidare till ett ungt par. De har förhoppningsvis samma fina resa framför sig som vi har haft de senaste 18 åren.

Jag vet inte vad man förväntas känna när man lämnar sitt hus för sista gången. Känslorna är fria, öppet att reagera hur man vill. Personligen känner jag mig  glad över det som varit och nyfiken på vad som komma skall. Förändringar är roliga och läskiga. Resten av familjen är än så länge också positiva. Tilde har sista tiden sagt att hon inte fattar att vi ska flytta. Visst är det så, det är svårt att förstå det nya innan förändringen har infallit. Joel känner sig nöjd om han hittar ett bra fotbollslag och att playstation och soffan är medflyttad. Lars ser bara möjligheter. Ungefär på den nivån är vi just nu.

I morgon finns vi på plats på vår nya adress, för att ta emot våra saker. Återkommer med vidare rapport.

/Anna (just nu på E4 mellan Övik och Stockholm)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s