Youtube

Det har blivit lite av en hobby för mig att sätta ihop bilder till en imoviefilm. Det görs direkt från telefonen. Efter omsorgsfullt letande av musik blir det till en film som kan laddas upp på youtube. För mig är det ett bra förvaringsställe och tillgängligt att se var man än befinner sig. Jag har valt att göra filmerna offentliga så att den som vill kan se. Den som föredrar att begränsa synligheten kan göra en privat inställning.
Det jag behöver lära mig är hur man styr vilken sekvens som blir startbild. På senaste filmen blev en regnig bild från Alcatraz slumpmässigt vald. Det funkar, men en typisk surfbild eller vy från Highway 1 hade varit lika bra.
Här kommer en youtubelänk till några minuter Kalifornien.
/Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s