Impius

Den som är skeptisk till friskolors kvalitet är välkommen på besök för att ta del av Impius arbetssätt. Ingen kommer att gå härifrån oberörd- att se ungdomar lyckas är starkt. Med stöd av proffsig ledning har vi skaffat oss den praktiska och teoretiska kunskap som behövs för att hjälpa ungdomar att växa. Vi vet att vårt bemötande gör skillnad, vi vet att vi behöver ha tålamod och testa nytt. Vi vet att vi behöver vara genuint intresserade och vi försöker alltid förstå vad olika beteenden fyller för funktion. 

Jag känner mig glad, stolt och tacksam över att ha varit en del av Impius i 10 år. Kollegor har blivit till vänner. Tuffa arbetsdagar har gett starka band. Svårigheter har vänts till möjligheter. Gemenskap har skapat minnen. Många skratt och torra skämt.

Nästa termin kommer jag att finnas på en annan arbetsplats, i en annan stad. Men en del av mig kommer alltid att finnas kvar i väggarna på Hampnäs. Kära kollegor-Keep up the good work!

/Anna

hampnas-matsalsfoton-003

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s