Highway 1

Med karta, mackor och bilen full med bensin lämnar vi San Francisco för den klassiska bilvägen highway 1. Den ska ta oss till Los Angeles med paus och övernattning i Morro bay. Sträckan är ca 55 mil och scenerna som utspelas längs kuststräckan är fantastiska. Vi passerar hav, vågor, båtar, sjöelefanter, redwoodskog, branta stup och utsiktsställen . Joel ser delfiner från bilrutan och vi stannar för att se mer. Fyra delfiner leker oberört i vågorna längs den trafikerade vägen. En bilväg värd att uppleva!
img_9039-saveimg_9063-saveimg_9051-saveimg_9052-save
img_9119-saveimg_9072img_9121-saveimg_9088-saveimg_9060-saveimg_9075-saveimg_9114-save

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s