Volkswagenbuss

Vi väljer en guidad tur i mindre format den här gången. En sjusitsig Volkswagenbuss hämtar upp oss på bestämd plats. I bussen finns förutom chauffören en äldre kvinna som också bokat in sig för 3-timmars rundtur i San Francisco. Med musik som spelas i, anpassad till olika distrikt, åker vi runt och får veta det typiska för staden. Det blir några stopp för fotografering, för övrigt glider vi bara runt. Vi ser Golden Gate, Alcatraz på avstånd, Twin Peaks, Lands End, Haight-Ashbury, områden där rika människor bor, gator för hemlösa och mycket mycket mer.
En fin tur i ett soligt San Francisco.img_8738img_8767-jtimg_8777-ggimg_8745img_8747img_8789img_8784img_8754

jt

tl.jpg

IMG_8987 save.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s