China Town

China Town i San Francisco är det största utanför Asien. Vi promenerar igenom området och upplever två delar. Det ena är kvarter med turister och souvenirbutiker. Det andra är gator där lokalinvånare möts. Färger och lukter är påtagliga i det senare området. Levande fåglar blandas med nygriljerade kycklingar. Färsk fisk och hummer finns till försäljning. Kryddor och grönsaker kantar gatorna.
Jag vill gå sakta och uppleva, medan Joel och Tilde vill gå fort och komma därifrån. Vi hamnar därför en bit ifrån varandra men har inga problem att se varandra eftersom vi alla är dubbelt så långa som genomsnittskinesen.
När vi är nöjda går vi ut genom den gate som kännetecknar området. Sedan direkt till Starbucks för att köpa smoothie- en märkbar kontrast. Chinatown, liksom the Castro är ett färgstarkt område. I like.

/Anna

img_8651-chinaimg_8656-gataimg_8666-frukt
IMG_8670 frukt.jpgimg_8659-bananimg_8673-tanter
IMG_8661.JPG

img_8663-jtl
1_chinatown_san_francisco_arch_gateway.JPG

img_8689

2 tankar på “China Town

  1. Hej Anna
    Bara ett tips men vi testade att åka över till Alcatraz och jag som älskade filmen tyckte det var mäktigt att se hela omgivningen både ut och invändigt. Ha en bra resa. B

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s