Lars Andrén

Några personer får en egen text på den här sidan. Idag är det min make och Joel och Tides pappa som presenteras. Lars Andrén.

Lars är en stabil norrlänning med båda fötterna på jorden. Han kan mycket om det mesta och gillar trav, tysk öl, alpresor, fotboll, golf och sin familj. Född och uppvuxen i Kramfors. Flyttade till Örnsköldsvik för jobb på Ari när han var 27 år. Lars blev en stabil vänsterback i stadens bästa fotbollslag Friska Viljor. I laget spelade också en kille som var innebandytränare i mitt dåvarande innebandylag. En sen lördagskväll hamnade vi alla runt samma bord på Öviks anrika stadshotell. Där startade Lars och min resa tillsammans.
Två år senare köpte vi huset Västeralnäs 117. Ett hemmarn med mangårdsbyggnad, bagarstuga, ladugård med loge. Stor tomt och 6 ha åkermark. Större renoveringar i huset, såsom takbyte och nytt kök har andra fått göra. Mindre husfix klarar Lars galant. Ofta är det en kombination av tålamod, lugn och intelligens som gör att Lars lyckas lösa saker, allt från gräsklippare som krånglar till värmepanna som behöver programeras.
Några år senare utökades familjen med tvilingarna Joel och Tilde Andrén. Lars klev direkt in i papparollen, eftersom två bebisar kom samtidigt. Vi behövdes lika mycket båda två. Genom hela uppväxten har Lars varit engagerad och närvarande. Stort tålamod när det gäller att lära barn att cykla, åka skridskor, slalom m.m. Lars var ordförande i barnens kooperativa dagis och är idag tränare i deras fotbollslag.
Lars tar inte plats, han fyller inte rum, han hörs inte på långa vägar och skrävlar inte om resor han gjort. Lars är sansad och äkta i sitt sätt att vara. Han har en humor i min smak, inga stora yviga utspel istället små sköna kommentarer i olika situationer. Lars är oromantisk mot sin fru i form av blommor och glitter. Däremor är han omtänksam på riktigt. Lars är den som går ut till vedboden för att fylla vedkorgen en kall januarikväll, för att han ska resa bort och tänker att jag ska slippa göra det.
En trygg och snygg 50-åring (snart).
/Anna
fullsizerender_4

464471_236647386436694_1745013336_o

fullsizerender_5

fullsizerender

fullsizerender_8

fullsizerender_9

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s