Var god dröj

Vissa veckor kör det ihop sig innehållsmässigt. Just nu är jag mig mitt i en sådan vecka. Det är många saker att lösa på jobbet och i hemmet. Nya elever, möten, föräldrakontakter, konferenser, husförsäljning, träningar m.m.
Min hjärna har fått till uppgift (av mig) att enbart släppa igenom tankar och handlingar som står närmast att lösa. Allt annat får rada upp sig på kö och vänta på sin tur.
Det händer att det blir oreda i kön och alla tankar försöker tränga sig längst fram. Då innfinner sig ett stressigt tillstånd, som jag ogillar att befinna mig i. Jag blir irriterad, prioriterar fel saker och levererar sämre.
Det kräver sin disciplin att beordra tankarna tillbaka till sin köplats. Men övning ger färdighet. De som säger att jag sällan är stressad har rätt. Det är kommet av hård träning på att inordna tankar, uppdrag och känslor i ett kösystem.
En bra förmåga att bära med i livet.
/Anna
båtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s