juni, juli, augusti

Juni, juli, augusti. Tre månader som kommer att testa min karaktär. I sju månader har jag ställt klockan på 05:30, cyklat i förrådet och sedan haft 45 minuter till annaandren.com. Nu väntar en sommar med varierande arbetstider och mycket ledighet. Mitt mål är att upprätthålla min rutin (med något senare starttid än 05:30). Det vore dumt av mig att avbryta en fungerande rutin bara för att sommar, ledighet och sol kommer emellan.  Jag vill ha karaktär att göra det jag mår bra av.
Låt oss vänta och se, hur jag lyckas med mitt mål att behålla strukturen i en strukturlös tid.
sunglasses-reflection-of-summer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s