Ovidkommande saker

Jag läser en bok av Olof Röhlander. Han säger bl.a.

”du behöver bli bra på att skilja väsentligheter från ovidkommande saker”
Min kommentar: Jag håller med, i jobbet såväl som privat. Vi lägger för mycket tid på ovidkommande saker. Det är väl investerad tid att träna på att ägna sig åt väsentligheter. Själv ska jag ställa mig den frågan lite oftare när jag lägger tid eller tanke på något: ”är det här väsentligt eller ovidkommande?”
checklist-911841_960_720

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s