I och H

Några personer får en egen text på den här sidan. Idag är det dags för mina föräldrar.

Mina föräldrar är pigga pensionärer och på många sätt föredömliga. De är aktiva och umgås med vänner, tar extrajobb, fixar sin trädgård, klyver ved, motionerar, dricker kaffe på bron, äter lunch med gamla kollegor m.m. Det som dock alltid går först är att ställa upp för barn och barnbarn. Ingenting är omöjligt. Jag är tacksam över att få uppleva den godheten och omtanken.
Ingrid Näsström
Fyller 70 år i November. Född och uppvuxen på landsbygden. Befriad från ålderskrämpor och full av energi. Gillar inte att flyga och trivs bättre på vedbacken än i New York. Är bra på det mesta. Den enda brist jag kan komma på är att hon aldrig lyckas övervintra mina pelargonier. Oändligt omtänksam och levnadsglad.
Holger Näsström
Tre år äldre än sin fru. Äventyrlig och nyfiken på livet. Har jobbat som polis. Hade en dröm om att bli pilot men nöjde sig med att ta certifikat för segelflyg och små motorplan. Har kört motorcykel. Spelar nu golf med stort intresse och varierat resultat. Det viktiga är inte att vinna, det är att delta – är nog en rimlig målsättning. Klok och underfundig.
IMG_3336FullSizeRender (2)IMG_8433 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s