Cypern -fyrhjuling

Idag är planen att hyra vespor för att upptäcka olika platser i Ayia Napa. Uthyrningskillen övertalar oss att köra fyrhjuling istället, det anses säkrare och stadigare. Två personer på vardera fordon ger sig iväg med en karta i bakfickan. Här gäller vänstertrafik och full fokusering krävs. Vindarna är sköna och många gator kantas av blommor i olika färger. Vi gör stopp på Nissi Beach, Konnos Beach och några andra ställen. På kvällskörningen svänger vi in i bostadsområden där lokalbefolkning bor. Det är charmigt att ta del av vardagslunken bortom turismen. När mörkret faller bestämmer jag mig för körstopp. Korsningar, rondeller och trafikljus är en härlig utmaning i vänstertrafik.
Vi parkerar våra fyrhjulingar, låser fast dem och går in på hotellet och tar ett glas vin.
/Anna
IMG_8192 (2)IMG_8189 (2)IMG_8199 (2)IMG_8217

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s