Cypern- Ayia Napa

Vi befinner oss på Cypern. Det är jag och Tilde som är här med min bror Johan och hans dotter Wilma. Vi delar ett familjerum, utanför sovrummet finns en terrass med solstolar och havsutsikt. Solen skiner och det är varmt. Här ska vi bo en vecka och alla är taggade.
Dag ett startar med en promenad till Ayia Napa hamn. Där trängs charmiga fiskebåtar på rad. Efter att ha fotat varje båt i olika vinklar förstår jag att min crush på fiskebåtar är lika stor som på pistmaskiner.
Vi återvänder längs stranden till vårt hotell. Där blandar vi lata stunder i solstolen med promenad till fotbollsplanen och en tur in i lokala supermarket. Vi får anledning att skratta när vi kommer på oss själva med att plötsligt aktivera oss för att kort därefter vara tillbaka i solstolen. Dessa inslag av rastlöshet finns alltid de första dagarna på en solsemester för mig. Det tar några dagar att ställa om från inrutat vardagsliv till strukturlösa semesterdagar.
Vi somnar glada trots att vi har identifierat ett problem: på vårt rum finns bara ett eluttag. En laddningskö upprättas.

IMG_8002 (2)IMG_8041 (2)IMG_7994 (2)
IMG_8067 (2).JPG
IMG_8103 (3)

 

2 tankar på “Cypern- Ayia Napa

  1. Gomorron från ett strålande Sverige i shorts och linne på kaffetrappen. Ps. Det borde finnas skarvsladdar att köpa även på Cypern ;) måndagstips som kan vara väl värt att investera i haha

    Gilla

    • haha, tack för tipset! Vi lyckades hitta ett uttag till, gömd bakom en platplopp. Så nu är krisläget inte lika starkt :). Skönt med värme i Sverige också! Då kanske det tinar upp tillochmed i Norrland. Kram på dig.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s