Kollegor och en räka

Vissa dagar bjuder mitt arbete på större utmaningar, igår var en sån dag. Jag som för det mesta är oavbrutet positiv, utstrålade för en stund irritation. Då kliver mina kollegor in. Robert dansar glädjedansen i matsalen, han är lycklig över att äntligen få se mig negativ. Christer kommer med stora kramen och Jonas skickar en filmsnutt på en räka från sitt akvarium. Jennie skickar ett peppande sms och själv ler jag åt det som utspelas. Jag känner mig tacksam.
Arbetet utgör en stor del av veckans timmar och kollegorna är många gånger de som gör skillnad. Tuffa arbetsuppgifter blir lättare i en fungerande arbetsgrupp.
Jag bifogar bilden på räkan, som egentligen är en film. Se den som en påminnelse om att sprida glädje på jobbet.
/Anna

IMG_3050.jpg

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s