Fredag

Fredag, för många är det veckans bästa dag och jag är beredd att hålla med. Ikväll ska jag äta sushi och sedan somna i soffan. Jag ska ha grå mjukisbrallor och det kommer att stå en skål med uppäten glass till höger om fjärrkontrollen. När jag sovit tillräckligt länge ska jag försöka behålla tröttheten samtidigt som jag förflyttar mig till sängen.
Större planer än så har jag inte. När jag tänker efter så är det succé, iallfall om ordet succé definieras enligt nedan.
Trevlig helg!
IMG_0354.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s