inlägg, visningar och besökare

Skärmavbild 2016-02-25 kl. 06.30.59

Det är ett 20-tal personer som vet att den här sidan finns och till Er vill jag säga tack. Tack! Statistiken visar att ni är med på resan mot 100 år, det känns smickrande.
Jag gillar att ni är med mig när tankar formuleras till ord. Förutom den kreativa känslan som skrivandet ger, lär jag mig massor. Prova gärna, ni kommer förmodligen att känna igen er i uttrycket ” I don´t know what I think until I write it down”.
Kanske mina texter kan kickstarta era tankar ibland, då har vi satt någonting i rörelse. Det är positivt. Jag antar att det är med tankar som med allt annat, antingen är de under utveckling eller avveckling.
Jag fortsätter skriva. Oftast sker det mellan 06-07 på morgonen. En bra start på dagen. Godmorgon.

/Anna

2 tankar på “inlägg, visningar och besökare

  1. God morgon! Fortsätt ditt skrivande! Det är hur kul som helst att följa dina tankar. Hamnar själv i fyrtioårsåldern och mina tankar då, när jag följer dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s