Feberfrågan

4452872645_7680501eeb_o.jpgFebertermometern visar 38,7 och jag kryper ner under täcket.
Huruvida alvedon ska intagas eller inte kan man tycka olika om. Min man, bror och några vänner har åsikten att feber ska lindras med tabletter. Jag har åsikten att kroppen ska hantera det själv. Feber är kroppens sätt att hjälpa immunförsvaret att hantera virus och bakterier. Därför vill jag inte på ett konstgjort sätt sänka temperaturen. För mig går alvedongränsen vid 39,5. Då är temperaturen så hög att den gör mer skada än nytta. Vid dessa siffror famlar jag gärna efter en tablett eller två.
Den här feberteorin kommer jag att ha till någon bevisar motsatsen.

Nu ska jag logga ut från datorn och utstå den här febern. Det kommer att göra mig varmare och friskare. Snabbare. Krya på dig Anna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s