Min arbetsplats

IMG_2440
Det är dags att presentera min arbetsplats.
Den finns på Hampnäsudden, där fem stora  byggnader utgör en verksamhet som ägs av Impius. Själevadsfjärden omringar udden och här finns skola och internat för ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 70% av min arbetstid jobbar jag i boende/skola. Jag omges av ungdomar med autism, ocd, add och adhd. Begåvade tonåringar som behöver extra stöd för att skola och fritid ska fungera. Vissa är flexibla i tanken, påhittiga och har mycket energi. Andra är noggranna, plikttrogna och ärliga. Vi som jobbar här är bra på att ta tillvara på ungdomars styrkor. Det finns såklart stunder som krånglar, när några är omotiverade medan andra är frustrerade. Vi hittar lösningar och bemöter ungdomar med engagemang, kompetens och välvilja.

På den här udden bedrivs också konferens, fest och event. Boende finns att tillgå i form av hotell och vandrarhem. 30% av min arbetstid är jag spindeln i den verksamheten. Det innebär möten med brudpar, fakturering, lokalfrågor m.m. Variationen av arbetsuppgifter är stor.
På den här udden trivs jag utmärkt! Välkommen på besök.

Läs mer på:
Youtube (Hampnäsuddens historia): https://www.youtube.com/watch?v=lfgftvRoxzg
impius.se
hampnasudden.se (lanseras inom kort)

 

1 tanke på “Min arbetsplats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s